Senaste nytt

Simple Plan är just nu på väg till Australien för att återuppta Get your heart on! tour 2012, men vad har de haft för sig från turnéns slut i april fram tills nu?

De hade ett par veckors välförtjänad vila, ett tag i alla fall. De hann bara vila ett par minuter innan Chuck var igång igen och jobbade med de hemliga projekten. Ett har avslöjats vara en bok. Minns ni fanboken vi skrev om förra året? Detta är den, men skriven av Simple Plan.
Den kommer innehålla massor av bilder vi aldrig sett förut, bandets biografi och massor av andra roliga saker vi inte hade en aning om! Boken kommer finnas tillgänglig för alla fans över hela världen och kommer ut i november.

Sedan blev det maj och Chuck åkte tillsammans med Eric Lawrence till Singapore för att närvara vid Music Matters, en konferens om hur viktigt musik är. De var inte bara med och lyssnade, utan höll också tal. Chuck har gjort sig känd genom åren med hur viktigt han anser musik är. Det har han lärt sig genom egna erfarenheter och fansen berättelser.

Strax efter det åkte hela bandet till Vietnam för att vara med på Anti-Trafficking möten där de har hjälpt till att sprida budskapet om trafficking och att det måste stoppas. Tillsammans med Astronauts över hela världen blev #StopHumanTrafficking etta på Trending Topics Worldwide på twitter och 40.000 fans kom och rockade med Simple Plan.
Efter spelningen har de åkt runt i Vietnam för att träffa de olika organisationera och de utsatta människorna.

Nu är det snart juni och dags för Australiens turné, sedan blir det dags för festivaler i Europa!

Peace & Love


Name:
Remember me?

Email:

URL/Blog:

Comment: