Twitter

2010-12-16 | 14:27:26 | Simple Plan
Okej, först ber jag om ursäkt för att jag har bloggat dåligt. Jag är väldigt mycket helgbloggare... Men jag ska försöka bli bättre på bloggningen :) SPpromise.

Killarna är ju nästan bara på twitter. Vill man veta någonting om dem ska man skaffa ett eget konto och se till att prata lite med dem. De kanske inte svarar på din reply, men de läser den. Och det är väl alltid något?

Pierre: Twittrar nästan aldrig. Han har säkert glömt sitt lösenord. Igen. http://twitter.com/pierrebouvier
David: Twittrar ofta, ibland är han tyst under en längre period. Men sedan kommer han tillbaka och spammar alla. Både med smarta saker och random saker. http://twitter.com/daviddesrosiers
Sébastien: Twittrar varje dag och är helt random. Han skickar replies till sig själv, pratar om sina underkläder och ibland säger han helt smarta saker. Man blir helt "WTF?" varje gång Sebby twittrar. Och han gör FollowFriday, helt awesome. http://twitter.com/seblefebvre
Chuck: Har blivit sämre på att twittra. Förut twittrade han hela tiden, men nu är han väldigt tyst. Nu har han börjat göra followfriday igen, stor tumme upp! Han är väldigt duktig på att svara folk. http://twitter.com/chuckcomeau
Jeff: Är kungen över Twitter. Han hatar folk som spammar hans timeline, men nu är han världens spammare ;) Jeff är den som säger smarta saker som verkligen får en att tänka efter, men han säger också saker som är helt random. Han är den som är bäst på att svara fansen. http://twitter.com/jeffstinco

Pasta á la Jeff

2010-12-16 | 14:20:09 | Jeff
Jeff lagade pasta igår (som vanligt) och den blev ovanligt god.
Enligt honom är han en mästerkock, och igår blev hans pasta bättre än sex!

Vem vill ha receptet på sexpastan?

Dagens Spotify

2010-12-11 | 23:53:35 | Spotify
Dagens spotify är Simple Plan – When I'm Gone

When I'm gone blev den första singeln på det tredje albumet 'Simple Plan' och låten symboliserar den stora förändringen Simple Plan gjorde från 2004-2008.

You gonna miss me when I'm gone
Simple Plan – When I'm Gone

Pierre Bouvier

2010-12-11 | 17:09:51 | Pierre
Pierre Charles Bouvier, född den 9 maj 1979 och är alltså 31 år gammal.

Pierre startade bandet Reset tillsammans med Chuck Comeau, men han lämnade bandet 1999. Senare bildade han Simple Plan tillsammans med Chuck. Innan de slog igenom jobbade han på en restaurang.
Han har klädmärket Role Model tillsammans med Chuck och Patrick Langlois.

Under 2005 var Pierre programledare för TV programet Damage Control, det sändes Mars-April 2005 och bara två säsonger blev inspelade.
Programmet gick ut på att föräldrar skulle säga till sina tonåringar att de var bortresta över helgen när de i själva verket bara var ett par hus bort och övervakade barnen tillsammans med Pierre. Tonåringarna fick möta väldigt konstiga situationer och föräldrarna kunde vinna pengar om de gissade rätt på vad barnen skulle göra. Tonåringarna kunde också vinna pengar genom att bekänna vad de hade gjort.
Självklart var tonåringarna inte medvetna om att de blev filmade.

Låten Save You som finns med på tredje albumet är skriven av Pierre och han har dedikerat den till sin äldre bror Jay. Han skrev den när Jay var sjuk i cancer och låten handlar helt enkelt om hur Pierre hade det under den perioden.


Dagens citat

2010-12-11 | 15:38:52 | Quotes

“This next song here is about doing whatever you want no matter what people ever tell you! I want all you guys here to make a promise to me….make this promise…No matter how old you are or where you’re from Never Ever Ever Ever Ever GROW UP!” - Pierre Bouvier


Follow Friday

2010-12-11 | 11:38:35 | Fans
Vi alla älskar och hatar Follow Friday, eller hur?
Man sitter vid sin dator och verkligen hoppas att man ska bli vald av Jeff, Chuck eller Sébastien. Man vill inte spamma dem med kommentarer om att få bli vald, men man kan inte låta bli.
För tänk så är det den mest högljudda som blir vald?

Vi alla vet att man blir unfollowed om man spammar för mycket. För ingen gillar när man får 70000 nya tweets från en och samma person.
"Stop spaming my wall, nobody cares about what you had for lunch!" - Jeff
"To all of you who complains about me unfollowing you after a few days, it's because you sapm my timeline!" - Jeff

Sébastien valde lite nya vänner på Twitter igår och han valde bl.a:
http://twitter.com/EliseBouvier

Sebs twitter är http://twitter.com/SebLefebvre var beredda nästa fredag :)

Chuck valde också lite nya vänner:
http://twitter.com/tiffeex
http://twitter.com/cyntiahtb
Chucks twitter är http://twitter.com/chuckcomeau det kanske är din tur nästa vecka?

Jeff är nog den som väljer mest när det är FollowFriday, han valde ganska många den här gången:
http://twitter.com/em_simpleplan -moi!
http://twitter.com/lelybouvier
http://twitter.com/emicote
Jeffs twitter är http://twitter.com/jeffstinco och ni alla borde gå och följa honom på en gång.

Dagens Spotify

2010-12-10 | 22:09:08 | Spotify
Dagens låt från Spotify är Simple Plan – Your Love Is A Lie - Explicit Album Version
Your love is a lie :)
Your love is a lie är spår nummer fyra på det trejde albumet 'Simple Plan' och blev den andra singeln från albumet. Låten är inspirerad av Chucks ex-flickvän som var otrogen mot honom.
Enjoy

Simple Plan – Your Love Is A Lie - Explicit Album Version

Dagens citat

2010-12-10 | 22:03:38 | Quotes

“Be yourself and follow your dreams and if people don’t like you, fuck them. They don’t have to be you, you do! So do what you wanna do and don’t change for anyone. Oh and being single isn’t always that bad.” - Pierre Bouvier


Webbsidor ni borde besöka

2010-12-10 | 21:47:24 | Fans
Om ni vill hålla er uppdaterade ska ni gå in på www.simpleplan.cz/en det är en tjeckisk webbsida som alltid är först ut med nästan alla nyheter. De vet nästan mer om Simple Plan än Simple Plan själva.

På Live Journal finns det två väldigt bra forum för Simple Plan berättelser.
www.community.livejournal.com/hott_baguettes är forumet för kärleken mellan David och Pierre, som kallas för Hott Baguettes. Det är den slash som är mest populär inom Simple Plan

www.community.livejournal.com/slash_theplan är det andra forumet och där kan man para ihop Chuck, Jeff, David, Seb, Pierre och Pat med varandra hur man vill. Det enda kravet är att det ska vara slash, eftersom det är ett slash forum.

Det är många som publicerar på Slash the Plan och Hott Baguettes, men de jag tycker är mest läsvärda är http://shmorgenheigen.livejournal.com http://katie-antistar.livejournal.com och http://emdesrosiers.livejournal.com men självklart går allting att läsa. De där är bara... mest läsvärda.

Have fun!

Chuck Comeau

2010-12-10 | 21:13:45 | Chuck
Hans riktiga/fullständiga namn är Charles-André Comeau och han kallas för Chuck. Tur att det inte blev Charlite... :) Han föddes den 17 September 1979 och är alltså 31 år.

Chuck spelar trummor i Simple Plan och är också låtskrivare. Han har också klädmärket Role Model tillsammans med Pierre Bouvier och Patrick Langlois.


Simple Plan på svenska

2010-12-10 | 15:24:00 | Only Simple Plan
 
 
 
Hej alla Simple Plan fans!

Vad kul att ni hittade hit. Hoppas att ni kommer läsa den här bloggen.
Ja, det här är en blogg för alla Simple Plan fans och gillar man inte Simple Plan har man ingenting här att göra. Så är det faktiskt.
Smaken är som baken, det vill säga: delad. Och det måste vi alla respektera.

Den här bloggen kommer handla om allting mellan himmel och jord.
Det killarna skriver på Twitter, olika tävlingar som folk arrangerar, nyheter och vad killarna gör när de så småning om drar ut på turné. Ja, det kommer bli precis vad som helst som har med Simple Plan att göra.

Och alla måste säga tack till Sandra som har designat den här bloggen. Alla ska gå och titta på hennes blogg om Leonardo DiCaprio http://leodicaprio.blogg.se

Vi ses! :)