Ladda ner Stay (it's Christmas)

2012-11-30 | 17:04:09 | Sébastien
 
 
 
 
Det är två år sedan Sébastien Lefebvre släppte EPn ChristmasETC tillsammans med kanadensiska Katie Rox. Den enda jullåten på EPn är Stay (It's Christmas) och du kan ladda ner låten helt gratis här:
 
 
 
EPn innehåller totalt tre låtar, de övriga två ingår i ETC av titeln.

9 år sedan A big package for you kom ut

2012-11-25 | 14:25:00 | No pads, no helmets... just balls
 
 
 
 
Dominika påminde mig om att det idag är 9 år sedan Simple Plan släppte sin första DVD A big package for you.
Denna gråmulna söndag (i alla fall i Sverige) passar perfekt till att avnjuta ett par timmar av Simple Plan!
 
 

Simple Plan: The official story har släppts!

2012-11-22 | 12:39:32 | The official story
 
 
 
 
Idag är en stor dag, det är nämligen 22:a november vilket betyder att Simple Plan: The official story släpps på engelska! Boken är nu ute på de två officiella språken den skulle släppas på, franska och engelska.
Om du förbeställde den via Chapters skickades den ut för två dagar sedan.
 

Nytt i Simple Plans merch store!

2012-11-20 | 20:56:41 | Simple Plan
 
 
 
 
I augusti släppte Simple Plan ett antal nya designs till deras officiella merch store. Nu, lagom till jul och boksläppet av Simple Plan: The official story har de släppt ytterligare fyra tröjor och en hoodie:
 
      klicka för att se större bilder
 
Du kan köpa sakerna här

Trending topic på Twitter

2012-11-20 | 14:07:33 | Fans
 
 
 
 
Den 15:e november gick SP Family tillsammans för att visa vår kärlek för Simple Plan och den nya boken Simple Plan: the official story som släpps den 22:a november.
 
Vi lyckades att hålla SimplePlanTheOfficialStory på World Wide Trending Topics ett par minuter.
 
 
 
 

Två år online + vinnare av tävlingen + ny medarbetare

2012-11-17 | 21:19:00 | Only Simple Plan
 
 
 
 
Vi firar idag två år online, här är 18 November 2011-17 November 2012 i våra ögon!
Om något fångar din blick/intresse är det bara att klicka på respektive månad i arkivet.
 
NOVEMBER 2011
 
Den 23:e november bekräftades det att Simple Plan skulle komma tillbaka till Sverige under våren 2012. Datumet blev den 17:e april på Tyrol, Gröna Lund i Stockholm.
 
Vi fick in många frågor om arenan, hur köer etc. skulle fungera, därför publicerade vi en guide och karta över området samma dag.
 
Vi inledde även ett samarbete med SP Crew och publicerade vår första artikel om dem och lyckades rekrytera ett par nya medlemmar som fick chansen att träffa Simple Plan i Stockholm.
 
DECEMBER 2011
 
Vi publicerade inte särskilt mycket nytt under den här perioden, men vi uppmärksammade Chucks "nya jobb" på NHL muséet och hans fina kläder på Julafton.
 
Jet Lag började spridas på olika språk och vi fick se en ny video på kinesiska. På nyårsafton publicerades även en version från Indonesien.
 
Vi var även med och kopierade Simple Plans egen recap av 2011 och publicerade topp tre favorit vlogs, kommer ni ihåg David som tog på sig röda kläder? Simple Plan önskade oss även gott nytt år innan de entrade scenen för sista gången under 2011.
 
JANUARI 2012
 
Europa turnén närmade sig med stormsteg och från att de första datumen publicerades i september fick vi äntligen reda på att We The Kings skulle följa med Simple Plan på turnén i Europa.
 
Vi publicerade vår första "fokus på" som bara handlade om This song saved my life och allt som har med låten att göra.
 
En intervju med Jeff Stinco publicerades tillsammans med en lista där han svarade på "vem i bandet är mest..." En hel del Piece of history publicerades samtidigt som denna intervju, då bilder från Hultsfred 2008 och signeringen på Bengans 2008.
 
Simple Plan åkte iväg till Kina och påbörjade sin turné i Asien, när de åkte publicerade de en vlog från nyårsafton vid Niagara Falls. I Kina besökte Chuck även en skola, ett besök som var väldigt väl uppskattat.
 
Något vi är väl medvetna om är Simple Plan och deras "snart", redan i januari fick vi reda på att Simple Plan skulle släppa en ny EP och DVD - vi har ännu inga releasedatum för dessa två.
 
FEBRUARI 2012
 
Simple Plan började under februari jobba med en del superhemliga projekt, ett av dem visade sig vara en hockeyklubba som de designat och som under en period såldes i deras MerchStore.
 
Ny design och förnyelse var en stor grej under 2012, då både SP Crew och vi gjorde en ny design. SP Crew har kvar samma, vi har idag ytterligare en ny.
 
Vi publicerade ytterligare en artikel om SP Crew, då en uppmaning om att gå med. Vi lyckades rekrytera ytterligare ett par medlemmar.
 
Under februari turnérade Simple Plan i Kanada tillsammans med All Time Low och några andra band, och alla hade innerligen hoppats på att Alex skulle sjunga sin del av Freaking me out, något han oväntat nog gjorde. Simple Plan gjorde även en chatt tillsammans med sina gäster och deras tredje studioalbum firade fyra år.
 
Bandet publicerade även en rolig, liten video där de visade hur de förbereder sig inför varje spelning, tillsammans med ett tour medley och Astronaut från turnén.
 
Sébastien berättade hur han ser på Alla Hjärtansdag, en vlog publicerades om hur det var att signera Astronaut posters och vi blev nummer fyra på Google när man söker "Simple Plan".
 
Vi fick även en insikt i Chucks liv då han publicerade en liten dagbok. Singeln I'm just a kid från No pads, no helmets... just balls firade 10 år och Simple Plan bekräftade en ny version av Summer Paradise känd som SP x 3, Simple Plan Sean Paul Summer Paradise.
 
MARS 2012
 
Summer Paradise släpptes på iTunes och ålde väldigt bra, samtidigt åkte killarna iväg till Barbados tillsammans med Sean Paul för att filma videon till singeln.
 
Det hände mycket kring Summer Paradise, många bilder släpptes under deras första halva av turnén i Europa. Det bekräftades också att We the kings och The never ever skulle följa med Simple Plan till Australien.
 
Den 17:e mars var det dags för ytterligare en chatt med Simple Plan. De var då i Tyskland och hade bara en månad kvar till deras sjunde gång i Sverige.
 
Den 19:e mars firade Simple Plans debutalbum 10 år, något som uppmärksammades väldigt stort med vlogs, live chatt med champagne. Jeff hade då en deal med fansen att inte dricka alkohol på en månad, han klarade sig ett dygn innan denna miss, som godkändes som undantag.
 
Peace & Love är en av nordens största festivaler, i år gästade Simple Plan denna festival och i mars bekräftade de att de skulle göra ytterligare ett stopp i Sverige under 2012. Någonting som Chuck var väldigt glad över. Konserten i Stockholm hade nämligen sålt slut.
 
Någonting som Simple Plan älskar att göra är att retas, och de publicerade ett antal bilder från inspelningen av Summer Paradise.
 
APRIL 2012
 
Denna månad kom Simple Plan tillbaka till Sverige och vi hade en tävling i samarbete med Warner Music där vi skulle få en intervju. Sex lyckliga vinnare skulle få följa med på intervjun och ett exklusivt Meet & Greet. Tyvärr kraschade vår nya design i samband med denna uppmärksammade tävling,
 
Den 14:e april publicerade vi våra vinnare, den 17:e april var Simple Plan tillbaka på svensk mark. På grund av personliga skäl kunde jag inte närvara på intervjun, men alla vinnare fick träffa Simple Plan på ett eller annat sätt. På mitt eget M&G gav jag och Lovisa killarna varsin present, Marabou choklad. Jeff fick en Marabou premium eftersom han är laktosintollerant. Chuck fick avnjuta en Marabou Polka med typiska svenska smaker, Sébastien fick en klassiska mjölkchoklad eftersom hans ögon är blå, Pierre fick en med Daim och David fick Marabou Schweizernöt. 
 
MAJ 2012
 
En hel del vlogs publicerades under denna månad, bl.a. en som fick oss att skratta som hette "You alright?" en om SP Crew och en vlog från Israel.
 
Pierre fyllde 33 år denna månad, vi firade honom med en fin bild.
 
Vi efterlyste en gästbloggare som skulle få skriva en artikel på svenska och engelska om Peace & Love eftersom jag inte kunde åka på festivalen p.g.a. mitt jobb.
 
JUNI 2012
 
Simple Plan medverkade i en intervju där de fick svara på en hel del... pinsamma frågor. De fortsatte även med sina hundratals projekt och bekräftade att en ny version av Get your heart on! med 14 spår skulle släppas senare under sommaren. Dock bara i de fransktalande länderna.
 
I Sverige släppte TV4 sin sommarreklam där de önskar oss alla glad sommar och Lina tipsade om att Summer Paradise fanns med i den. Den 5:e juni fyllde Sébastien 31 år.
 
Summer Paradise gick väldigt bra och låten låg nummer 14 på iTunes som Sophie hade koll på. Låten blev även hitvarning på Rix FM och låg bra till på ett antal topplistor på landets radiostationer.
 
Chuck berättade om hur glad han var över att snart få åka till Sverige igen och en tid för hur dags Simple Plan skulle spela på Peace & Love släpptes.
 
Ytterligare ett "nytt" album skulle släppas sommaren 2012, ett dubbelalbum med Get your heart on! och No pads, för att fira det sistnämnda albumets 10årsjubileum.
 
Get your heart on! firade även ett år och det uppmärksammades stort.
 
Det ryktades även om att Simple Plan skulle komma tillbaka till Sverige i november 2012, flera som jobbar nära med bandet kunde bekräfta detta, men turnén blev flyttad till 2013.
 
JULI 2012
 
Vi gjorde vår comeback på Twitter för att stötta Simple Plan och visa att de kommer alltid ha Sverige på sin sida.
 
Vi annordnade en ny tävling där man kunde vinna antingen en förnyelse av sitt SP Crew medlemsskap eller ett helt nytt medlemsskap. En tjej från Tyskland vann och fick sitt förnyat.
 
Vi påbörjade vårt eget projekt som just nu ligger på is, MEN som kommer återupptas så fort vi vet när Simple Plan kommer tillbaka till Sverige.
 
Sébastien bekräftade att han skulle släppa sin fjärde EP, sin tredje solo EP som skulle heta More sake por favor. Något som möttes med positiv kritik från fansen. Han släppte även videon till den första singeln från EPn, My Dear. Han gjorde även en chatt tillsammans med fansen som tyvärr inte spelades in.
 
Vi publicerade ytterligare artiklar om SP Crew och om varför man ska vara med.
 
Jeff Stinco öppnade sin egen restaurang, ett av hans egna projekt som han har jobbat med under en period.
 
AUGUST 2012
 
Vi berättade att Lily från Tyskland hade vunnit vår SP Crew tävling.
 
SEPTEMBER 2012
 
Chuck hade nått 100,000 följare på Twitter och när han hade nått 107,000 eller något liknande publicerade han sin video som visade hur... dedikerad han är. Den seriösa Chuck Comeau.
 
Vi föreslog en gemensam donation till Simple Plan Foundation, ett projekt vi fortfarande jobbar på men som vi verkligen vill genomföra eftersom det möttes av sådan positiv kritik.
 
OKTOBER 2012
 
Simple Plan hade under en längre period jobbat med sin egen bok och vi fick äntligen veta att boken skulle hera Simple Plan: The official story.
 

Vi publicerade, på begäran, adressen till Simple Plans fanmail, jag hoppas ni skickar många härliga brev till dem eftersom man efter en tids väntan kan få någonting tillbaka.
 
Vår nuvarande design släpptes, vi efterlyste en ny medarbetare och annornade ytterligare en tävling där man kunde vinna ett medlemsskap i SP Crew och en kopia av Simple Plans bok
 
NOVEMBER 2012
 
Vinnaren av tävlingen är: Nahla Ali, från Egypten.
Den nya medarbetaren och som numera kommer att sköta den engelska bloggen är Emelie. Och nej, det är inte jag. Emelie är bara ett populärt namn.
 
Vi välkomnar vårt tredje år online.

Calling all Astronauts!

2012-11-13 | 16:27:00 | Fans
 
 
 
 
 
 
En bild säger mer än tusen ord så jag ska hålla mig kort.
På torsdag klockan 20:00 ska vi försöka gör ett treding topic på Twitter. Men vi behöver allas hjälp.
Vi ska trenda endast SimplePlanTheOfficialStory och det är tillåtet att tweeta det hur många gånger som helst, men bara en gång/tweet. Om du skulle skicka detta mer än en gång i samma tweet skulle det räknas som spam och kan därför inte bli ett World Wide Trending Topic.
 
Du kan inkludera vad du vill i din tweet, men självklart ska det vara Simple Plan relaterat.
Exempel på en tweet som är okej
"I got a heart on for SimplePlanTheOfficialStory"
En tweet som inte är okej
"I got a heart on for SimplePlanTheOfficialStory I can't wait for SimplePlanTheOfficialStory"
 
Om du vill kan du också ändra din profilbild på twitter till boken, du hittar en bild här
This post will be avilable in English over at the English version of this blog at 22:12 CET - 4:12pm EST
 
 
Torsdag, 20:00 - SimplePlanTheOfficialStory

Ny tävling!

2012-11-10 | 22:26:33 | Contest
 
 
 
 
Om exakt en vecka firar vi två år online och går från två arbetare till tre.
Åren har gått fort och vi tänker fira detta med ytterligare en tävling!
 
Det enda kravet för att du ska kunna delta är att du inte är medlem i SP Crew.
 
Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att skicka ett mejl till spsverige@hotmail.se och bifoga
- Ditt namn
- Din ålder
- Vilket land du kommer ifrån
- En länk till din tweet
 
Vi vill att du skickar en tweet där du säger "I just joined a contest with @SimplePlanSE - join you too, http://onlysimpleplan.blogg.se" det är denna länk du ska bifoga i mejlet
 

Endast en person kan vinna och det enda priset är
- Medlemsskap i Simple Plans fanclub SP Crew
- En kopia av Simple Plan: The official story
 
 
Vinnaren kommer väljas helt slumpvis och presenteras om en vecka.
Lycka till!

Fler intervjuer!

2012-11-08 | 12:38:25 | Simple Plan
 
 
 
 
Simple Plan har gjort ett flertar intervjuer denna vecka, här är ytterligare tre, tack till @farawaybrothers som laddade upp dem på YouTube:
 
 
 
 
 
 

Den sista förhandsvisningen av Simple Plan: The official story

2012-11-08 | 12:30:20 | The official story
 
 
 
 
Boken har nu släppts på franska i Kanada vilket betyder att vi inte får några fler förhandsvisningar.
Kolla in de tre sista bilderna:
 
 
 
 
Du kan nu köpa Simple Plan: The official story via deras officiella merchsida, här

Tävling! Signerat album

2012-11-08 | 07:25:00 | Contest
 
 
 
 
Vill du vinna ett signerat album av Simple Plan?
 
MTV Exit har en tävling tillsammans med Simple Plan där du kan vinna ett signerat album av killarna.
Tävlingen hittar du här

Piece of history: Från Chuck

2012-11-07 | 19:03:35 | Piece of history
 
 
 
 
@chuckcomeau postade precis en liten Piece of History för oss.
Vilka var där?
 

Intervjuer!

2012-11-07 | 16:54:10 | The official story
 
 
 
 
Dagarna har varit fyllda med intervjuer inför releasen för Simple Plan: The Official Story
@INeedTheirMusic publicerade denna på YouTube:
 
 
Alexandra skickade denna med Chuck och Sébastien där de gjorde en intervju för Virgin Radio Montréal, som @farawaybrothers publicerade på YouTube.
 
 
Chuck berättade på Twitter att de gjorde ytterligare en intervju som ni kan läsa här

Lanseringen av Simple Plan: The official Story

2012-11-07 | 10:44:31 | The official story
 
 
 
 
Igår kväll släpptes Simple Plan: The official story tillsammans med öppningen av Musik Expo där Simple Plan har en utställning.
Med på releasen var bl.a. Patrick Langlois, som har fotograferat flera av bilderna i boken.
 
 

Den engelska boken är färdig!

2012-11-07 | 10:36:00 | The official story
 
 
 
 
Den franska versionen av Simple Plan: The official story är färdigtryckt, och i förrgår blev även den engelska boken helt färdig och skickades till tryckeriet samma dag.
 
I förrgår fick även medlemmarna i Simple Plan sina första kopior av böckerna, Chuck och Seb var inte sena med att posta sina bilder. De kommande dagarna kommer vara väldigt hektiska för killarna då böcker ska signeras, intervjuer ska göras och sedan flyger de till Spanien för en spelning i Madrid.
 
Boken kommer släppas på franska den 8:e november och på engelska den 22:a november, den kommer inte släppas på några andra språk än så länge. Enda sättet att få tag på boken är att beställa den från Kanada via länkar som tidigare postats, OM boken kommer finnas tillgänglig i Sverige tar det flera månader innan den kommer, så tveka inte med att beställa den!