Månadens fan: Sophie

Månadens fan i juni blev en tjej från hemmaplan, lär känna Sophie Carlbrant från Sverige!

Hon är 19 år gammal, fyller 20 år den 7:e juli och har varit ett fan i ca. ett och ett halvt år. Hon såg dem för första gången den 17e april i Stockholm och det var också första gången hon träffade bandet.
Förutom Simple Plan lyssnar hon också på All time low, Marianas Trench, 30 seconds to mars och We the kings. Hennes tio favoritlåtar är Welcome to my life, Your love is a lie, Gone too soon och Summer Paradise med Simple Plan. Andra är Weightless - All time low, Haven't had enough och Sing sing med Maraianas Trench, Kings & Queens - 30 seconds to Mars och Desert Rose med Sting.

Förutom musik gillar hon film och favoritfilmerna är Harry Potter, Just go with it, Fast and the furious, A beautiful mind och Disney.
Det är ingen speciell i bandet som inspirerar henne mest, utan alla gör det och hjälper henne att utvecklas till en bättre person och att våga tro på sina drömmar. Anledningen till att Sohpie ser upp till de här fem killarna är att de lyckades leva sina drömmar, de är också väldigt lätta att tycka om. De är människor som lyssnar, de bryr sig och stödjer bra ändamål. De är helt enkelt bra människor, enligt Sophie.
Om hon fick spendera en dag med killarna skulle hon bara ta det lught och se vart saker leder, troligtvis skulle hon bara sitta och prata med dem. Men tycker att det skulle vara väldigt häftigt att åka till Gröna Lund eller Liseberg.

Hon har bara sett We the kings öppna för Simple Plan, men skulle väldigt gärna vilja se All time low eller Marianas Trench.
Drömshowen skulle vara när det är sommar, soligt och varmt, hon skulle vara längt fram och killarna skulle vara utan tröjor. Sedan skulle de dra upp henne på scenen så att hon får sjunga Jet Lag med dem - hennes stora dröm.


Sophie Carlbrant


Name:
Remember me?

Email:

URL/Blog:

Comment: