Chatten med Simple Plan

Missade du chatten med Simple Plan igår?
Lugn, Dominika som har siten http://www.simpleplan.cz har skrivit upp det viktigaste och lagt upp det på sin sida.
Det var väldigt mycket krångel med tekniken, därför misslyckades de med att spela in även den här chatten. Förhoppningsvis kommer nästa chatt att ligga på en bättre tid för oss!

Lite av vad som nämndes:

Ungefär 10min in i chatten började Chuck och Jeff prata om SP tatueringar, Chuck nämnde att han har kollat in den nya sektionen på simpleplan.cz och sett att de har laddat upp bilder med fans tatueringar. De började fundera på varför de aldrig har haft en sådan sektion på sin officiella sida.

Alla spelningar inför den europeiska turnén har blivit bokade, allt de letar efter är det perfekta bandet att turnera med. Alla spelningar kommer att ske under mars-april.

Fans kom med förslag för olika belöningar som kan ske via deras site, t.ex. när man går på sin 20:e spelning. Denna lilla belöning ska man få via sitt konto på simpleplan.com. Idén uppskattades och kommer troligtvis verkställas!

De berättade att träffa dem under turnéer är bland det enklaste som finns.
Alternativ ett - Man kan vinna ett meet&greet och soundcheck party via SPCrew, deras fanclub eller köpa VIP biljetter. Med VIP biljetterna får man sitta backstage och hänga med bandet.

Alternativ två - Via de officiella signeringarna som ofta sätts ut under turnéer, oftast sker de innan spelningarna.

Alternativ tre - Haffa dem när de går förbi på stan. Det här är väldigt trevliga killar, de stannar och skriver autografer och tar bilder om du ber om det. De kommer alltid ut efter varje spelning för att träffa fansen, du måste bara vara lite tålmodig. 

Missa inte nästa chatt!


Name:
Remember me?

Email:

URL/Blog:

Comment: